Roskilde Festival afslører 12 nye navne – Pusha-T, Thom Yorke m.fl.

Roskilde Festival afslører 12 nye navne – Pusha-T, Thom Yorke m.fl.
Orange Scene. (Foto: Cecilie Schmidt Jegsen/Soundvenue)

I midten af september blev Taylor Swift afsløret som hovednavn til Roskilde 2020, men nu er festivalen klar med den første større musikpakke.

Det drejer sig om 12 navne, blandt andet Pusha-T og Radiohead-frontmand Thom Yorke, der kommer til Dyrskuepladsen solo.

Dagens annonceringer:
Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes (UK)
Pusha-T (US)
Mura Masa (UK)
The Whitest Boy Alive (NO/DE)
Whitney (US)
Chai (JP)
Death by Unga Bunga (NO)
Hugorm (DK)
Land of Kush (CA/EG)
The No Ones (NO/US)
Old Man Gloom (US)
Tropical Fuck Storm (AU)

Thom Yorke er sat til at spille på Arena, og Radiohead-frontmandens besøg på Roskilde Festival bliver hans eneste show i Skandinavien i 2020. Som solokunstner har han tre roste album på samvittigheden, senest dette års fremragende ‘Anima’, mens han i 2018 også gav den som soundtrack-komponist i forbindelse med gyserfilmen ‘Suspiria’. Tomorrow’s Modern Boxes er navnet Yorkes ‘gruppe’, når han spiller sit solomateriale – den består af hans mangeårige samarbejdspartner og producer Nigel Godrich samt kunstneren Tarik Barri, der står for visuals og scenografi.

Herudover indeholder pakken også en af tidens allerbedste rappere i form af Pusha-T, der sidste år udgav det lille mesterværk ‘Daytona’. Og troede du, at Erlend Øyes indiefunk-projekt The Whitest Boy Alive var lagt endegyldigt i graven? Nope: Den norske charmetrold har samlet slænget igen, og deres koncert på Roskilde Festival bliver (ligesom hos Thom Yorke) deres eneste i Skandinavien næste år. The Whitest Boy Alive udgav to ekstremt hyggelige og dansable album i 2006 og 2009 og gik faktisk i opløsning i 2014. Men nu er det tid til comeback.

Læs om vores fem favoritter fra dagens bandpakke HER.

Roskilde Festival anno 2020 foregår den 27. juni-4. juli.

Læs også: Derfor er Roskilde Festival-aktuelle Thom Yorke meget mere end bare ’ham fra Radiohead’

Læs også: Roskilde Festival: Her er vores fem favoritter i dagens bandpakke

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af