Se Kanye West spille ’Closed on Sunday’ med gospelkor og orkester i spektakulær New York-setting

I fredags udkom Kanye Wests længe ventede gospelalbum ’Jesus Is King’ endelig – akkompagneret af IMAX-filmen af samme navn. I udgivelsens anledning har Kanye lagt vejen forbi et par forskellige radio- og tv-shows for at promovere pladen (og ikke mindst tale om sexafhængighed og julealbum).

Turen gik blandt andet forbi Jimmy Kimmel, hvor Kanye to aftener i træk dukkede op via optagelser fra New York: Første aften med et interview, derpå med en optræden, der nu har ramt YouTube.

Kanye West indtog The Oculus på Manhattan for at spille ’Jesus Is King’-nummeret ’Closed on Sunday’ (den med den allerede famøse linje: »you’re my Chick-fil-A«). Kanye får her selskab af både orkester og gospelkor, der løfter nummeret helt ud i afkrogene af det spektakulære terminalhus ved World Trade Center-komplekset.

Læs også: Vores førstehåndsindtryk af Kanye Wests ‘Jesus Is King’ – sang for sang

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af