Vent, Chance the Rapper spiser ikke grøntsager? Tvangsfodring i ‘Carpool Karaoke’

James Corden har fået et scoop: Han har fået nys om, at Chance the Rapper ikke spiser grøntsager, og i en ny omgang ‘Carpool Karaoke’ konfronterer han rapperen med påstanden.

Det viser sig, at det ikke er 100 procent korrekt. Chance spiser nemlig grønt engang imellem: Nemlig når han får salat i sin burger. Ellers spiser han ikke grøntsager!

En større del af karaoke-køreturen er derfor en blindsmagning, hvor Corden får Chance til at tage bind for øjnene og herefter ‘tvinger’ ham til at prøvesmage forskellige grøntsager og gætte, hvad det er. En gulerod og noget bladselleri kommer i munden, og Chance er ikke glad – »yo, fuck this«, lyder det efter den første bid selleri.

Når de ikke taler om grøntsager, synger Corden og Chance sange som ‘No Problem’, ‘Cross Me’ og ‘All Night’, mens de også snakker om Obama, Jay-Z og Kanye. For når Kanye ringer og vil have dig med til Milano med det samme, tager man så med?

Læs også: Internettet griner af Chance the Rapper – hvor gik det hele galt?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af