YG smider fan, der nægter at råbe ’fuck Donald Trump’ på scenen, ud fra koncert – se video

YG smider fan, der nægter at råbe ’fuck Donald Trump’ på scenen, ud fra koncert – se video
YG.

Hvis du har købt billet til YG og Ty Dolla Signs koncert i Den Grå Hal den 14. november, kan det godt være, det ikke lige er dén aften, du skal flashe din ’Make America Great Again’-kasket. YG er nemlig ikke umiddelbart blandt Trumps ypperste fans – hvilket man måske nok har fået en fornemmelse af, hvis man eksempelvis har hørt det Nipsey Hussle-gæstede ’Still Brazy’-track ’FDT’ bestående af knapt så subtile præsidentsvinere.

Da YG forleden gæstede Mala Luna Festival i San Antonio, inviterede han en fan på scenen, som han havde spottet for ikke at være med på at råbe ’fuck Donald Trump’ blandt publikum. »Jeg spottede dig blandt publikum. Jeg spurgte, om I fuckede med Donald Trump. Du sagde, du ikke ved det. Så siden du ikke ved det, er du nødt til at beslutte dig i aften. Jeg har brug for, du siger dit navn, for jeg ved din mor, din far, din bedstemor og din bedstefar ser med. Sig dit navn og råb: ’fuck Donald Trump’«.

Men den unge fan nægtede, og således var der kun én vej ned ad scenen: Ud. »Get his ass outta here, fuck outta here! Han er Donald Trump-supporter, get his ass outta here!«. Udsmidningen blev fanget af et par fans blandt crowden, der formentlig har prist sig lykkelige over enten at dele politisk synspunkt med rapperen – eller i det allermindste være bedre til at lade som om.

Læs også: YG bliver lynchet i voldsom video til 6ix9ine-disset ‘Stop Snitching’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af