YG bliver lynchet i voldsom video til 6ix9ine-disset ‘Stop Snitching’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

YG’s nye sang ‘Stop Snitching’ var i forvejen et ret voldsomt diss af 6ix9ine, der for tiden sidder fængslet og samarbejder med FBI. Men nu, blot en dag efter sangen udkom og en uges tid efter livepremieren til Coachella, har den californiske rapper taget sangen en dimension videre.

YG har nemlig lige udgivet en video til 6ix9ine-disset, der skildrer en gruppe slaver, der prøver på at flygte fra en farm. En af slaverne afslører dog flugtplanerne – det er nok ham, der er den ‘snitch’, sangen handler om.

Det er en ret voldsom billedside, rapperen har fået skruet sammen her. Den ender for eksempel med, at YG bliver hængt og rapper med løkken om halsen. Det er til gengæld ikke første gang, at manden fra USA’s vestkyst bruger sin 6ix9ine-beef som musikvideomateriale: Han havde allerede en 6ix9ine-lookalike med i ‘Bulletproof’-videoen fra sidste september.

Disstracket kommer forud for albummet ‘4Real 4Real’, der udkommer 3. maj. Det skulle faktisk være kommet endnu tidligere, men blev udskudt, da YG’s tætte samarbejdspartner Nipsey Hussle blev dræbt.

Læs også: YG er den seneste rapper til at udfordre hiphoppens mandebillede i ny video

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af