YG fortsætter sin beef med 6ix9ine – udstiller ham som pædofil i ny musikvideo

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er en gedigen beef under optræk mellem YG og 6ix9ine. De to rappere har tidligere puffet til hinanden med svinere som 6ix9ines »YG, sut min fucking pik, dumme«, men nu tager YG den skridtet videre.

Han har simpelthen valgt at indlede sin nye musikvideo til nummeret ‘Bulletproof’ med en 1 minut lang sekvens, hvor en 6ix9ine-lookalike – komplet med regnbuefarvet paryk og ansigttatoveringer – bliver hevet gennem et fængsel og kaldt pædofil, mens en indsat overfalder ham med ordene »You’re that bitch ass n—a 6ix9ine«.

6ix9ine erklærede sig i 2015 skyldig for at have brugt et barn i en seksuel performance. Pigen var 13 år, mens 6ix9ine var 18. Sagen er stadig i gang, og det seneste nye fra dommeren er en anbefaling om, at 6ix9ine skal afsone fængselstid og blive registreret som sexforbryder. Et muligt scenarie som YG altså har valgt at brygge videre på.

YG er aktuel med albummet ‘Stay Dangerous‘, mens 6ix9ine giver to udsolgte koncerter i Danmark i næste uge.

Læs også: 6ix9ine disser Chief Keef på ny sang med 50 Cent – se videoen til ‘Get the Strap’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af