Action Bronson annoncerer ny ep ’Lamb Over Rice’ – ude lige om lidt

Action Bronson er tilbage i pladeform. Newyorker-rapperen med de kulinariske superskills annoncerede i går via Twitter, at han barsler med ep’en ’Lamb Over Rice’, der lander allerede den 22. november.

’Lamb Over Rice’ er produceret af Alchemist. Ep’en bliver Bronsons første udgivelse siden sidste års ’White Bronco’, der fik en blandet modtagelse – blandt andet fra nærværende medies anmelder, der kaldte udgivelsen »en lunken samling uambitiøse hiphopfragmenter«.

Men det er ikke kun på pladefronten, slutningen af november bliver interessant i Bam Bam-land. Action Bronson kan nemlig fra den 27. november opleves gøre spillefilmsdebut som ligkiste-sælger i Martin Scorseses ’The Irishman’ på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af