Anderson .Paak slagter Goldlink for at tale grimt om afdøde Mac Miller

Anderson .Paak slagter Goldlink for at tale grimt om afdøde Mac Miller
Anderson .Paak til Grammy Awards 2018. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Der skal altså en del til at pisse Anderson .Paak af. Vestkyst-artisten er kendt for at være en helt igennem chill dude, der har det godt med alle og spreder positivitet over alt. Men da koncertaktuelle Goldlink forleden postede et virkelig underligt og til dels ubehageligt rant om Mac Miller, fik han alligevel nok.

Mac Miller samarbejdede med både Goldlink og Anderson .Paak, inden han på tragisk vis døde i 2018. Men åbenbart var der nogle uoverenstemmelser mellem Goldlink og Miller, som han forleden omtalte i et Instagram-post.

Opslaget er et form for opgør med Mac Miller, forklædt som hyldest. Goldlink kalder Miller »speciel« og hylder ham for at være uafhængig. Men selve opslaget starter med, at Goldlink siger, at han ikke var overrasket over Mac Millers død – og så bruger han ellers store dele af sin tekst på at sige, at Mac Millers album ‘The Divine Feminine’ efterlignede et Goldlink-album, og at Mac Miller først fik en Anderson .Paak-feature, efter han selv havde haft en.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

Mac Miller I’d be lying if I said I was surprised to hear that you died on us. Not because you were necessarily troubled, but because you were special and because of that, you were troubled. At your peak, you were the archetypal rapper all of us wanted to be; which was independent. But also just a kid with really bright eyes about life. I’ll keep it short because I want to continue our conversation for when it’s my time to go. But I think what made you and I special is that we weren’t always on the best terms. So I didn’t always have great things to say about you. When we were on the GO:OD AM tour, I played you my album “and after that we didn’t talk”, and you thought it was absolutely incredible. I released it under the“Soulection” label and the single for my album was called “Unique” ft. Anderson Paak, and that was your favorite song at the time. You loved it so much that you made the entire tour party listen to it, and surprised me with a cake after my set. I always thought you drove yourself insane about your own music. So much that, you would adopt styles as homage to those around you that you loved. That’s where our problem started. Divine Feminine was an actual blueprint of “and after that we didn’t talk”. Your single was called “Dang!” Ft. Anderson Paak…you had Souelction support you on the Divine Feminine tour and when I tried to contact you, about anything at all…you never hit me. A close mutual friend ended up just hittin’ my DJ saying “listen man, we love Link, but we just had to do what we had to do. And Mac said if he needs a verse at anytime, he got him” We are family, you could always call me. Afterwards, we seen each other at Coachella, and you put your head down like an innocent child, but I told you to pick it up and I hugged you like the brother you are to me. You were the first person brave enough to openly say “he’s dope.”, and gave me a platform. That meant more to me than anything else. 3 days before you died, I remember pullin up on you at the crib, walking in the house and seeing the Divine Feminine album plaque on the wall. I was so proud of you and what YOU created for yourself. And I’m forever grateful for that

A post shared by GoldLink (@goldlink) on

Hele opslaget har en ret usmagelig tone, og Anderson .Paaks svar på Instagram, der siden er blevet slettet, var tilsvarende fortørnet. Han kalder blandt andet Goldlinks ‘hyldest’ for »respektløs, narcissistisk, jaloux og voldsomt unødvendig«.

Og så går han hårdt ind:

»Jeg kan ikke forstå, hvorfor du overhovedet ville gøre det her. Måske var dit bælte spændt for tæt om din talje, eller også stoppede din choker blodomløbet til din hjerne, men siden du følte, det var nødvendigt at nævne mit navn to gange, og siden min ven ikke er her for at svare, vil jeg sige det sådan her. Du er ikke den første, der har lavet et album om et forhold, og du er ikke den første, der har lavet en sang featuring Anderson .Paak, men du er den første, der er respektløs over for min ven, der ikke er her længere, og det vil jeg ikke stå for.

Jeg er ikke en hård fyr, jeg går ikke ind for negativitet, men det her gik mig meget på, bro. Jeg har ringet til dig og DM’et dig, men du har ikke svaret. Så hvis du vil gøre det sådan her for at få opmærksomhed, så lad os gøre det.

Du er ikke overrasket, hva? (over Mac Millers død, red.) Nå, men jeg kan slet ikke forstå det! Hvis ‘Devine Feminine’ efterlignede dit album, hvor er dine guld- og platinplader for hvad det nu var dit album hed? Mac tog din røv med på tour og åbnede sin fanbase for dig, da du ikke havde noget, og det er sådan her, du viser din taknemlighed? Du burde være taknemmelig for muligheden! Hvad end du havde for problemer med Mac, så skulle du have taget det med ham personligt og ladet det slutte der. Hvad er pointen med at bringe det på banen efter hans død og tale grimt om hans navn? Vågnede du virkelig op og tænkte, at det var en god idé?

Det er ikke sådan her, du skal promovere, hvad end du har på vej. Nogle ting har simpelthen intet at gøre med dig, men når man har et gudekompleks, tænker man sikkert, at alt er inspireret af sig selv. Uanset hvad gider jeg ikke bruge mere energi på det. Jeg beder til, at du kommer tilbage til musikken og spreder god energi. Jeg gør det samme. Mac Miller for evigt, kærlighed til hans familie og hav en velsignet dag alle«.

Godt brølt, Anderson .Paak!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af