Bee Gees får deres egen biopic – ‘Bohemian Rhapsody’-producer er på projektet

Bee Gees får deres egen biopic – ‘Bohemian Rhapsody’-producer er på projektet
Bee Gees.

Det vælter frem med musikalske biopics i kølvandet på succeser som ‘Bohemian Rhapsody’ og ‘Rocketman’. I skrivende stund er arbejdet således i gang med en række film, som skal portrættere ikoner som Elvis, David Bowie og altså nu også discolegenderne Bee Gees, der som bekendt bestod af de tre Gibb-brødre Barry, Robin og Maurice.

Deadline kunne i går dele nyheden om, at filmstudiet Paramount Pictures har erhvervet rettighederne til både gruppemedlemmernes livshistorie såvel som deres omfangsrige musikkartotek med henblik på at producere en film om de tre brødre.

Hverken manuskript eller cast er på plads på nuværende tidspunkt, men Paramount har dog foreløbigt bekræftet, at de har indhentet erfarne biopic-kræfter i form af ‘Bohemian Rhapsody’-produceren Graham King.

Der er altså lagt op til et spændende portræt af en gruppe, der i den grad personificerede discobølgen med sange som ‘Stayin Alive’, ‘Tragedy’ og selvfølgelig hele soundtracket til ‘Saturday Night Fever’.

Det er desværre kun den ældste Bee Gees-bror, forsanger og guitarist Barry Gibb, som stadig lever i dag: Maurice og Robin døde i henholdsvis 2003 og 2012.

Læs også: ’Bohemian Rhapsody’-producer maner rygterne om en fortsættelse i jorden

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af