Godt nyt for danske festivaler: Kendrick Lamar kommer til Europa sommeren 2020

Godt nyt for danske festivaler: Kendrick Lamar kommer til Europa sommeren 2020
Kendrick Lamar.

Hvorvidt det er muligt for danske festivaler at booke de helt store stjerner afhænger ofte af, om de er på turné eller ej. Hvis Drake for eksempel har koncerter rundt omkring i Europa, er der markant større chance for, at en dansk festival kan score ham, end hvis rapperen sidder og surmuler den hjemme i Toronto.

Derfor er det en rigtig god nyhed, at Kendrick Lamar nu har annonceret en koncert i Holland juli 2020. Det er hiphopfestivalen Woo Hah!, der foregår den 10.-12. juli, der har booket rapperen til det, der pt. er hans eneste show i kalenderen.

Så mon ikke der er gode chancer for, at Kung-Fu Kenny også tager nogle flere stop på sit besøg i Europa? Måske han endda rammer en dansk festival? Vi krydser i hvert fald fingre, for sidst han gæstede Danmark, gav han en mesterlig koncert i Royal Arena.

Det er desuden ikke kun Kendrick Lamar, der er offentliggjort til Woo Hah! – ASAP Ferg, Ski Mask the Slump God, DaBaby, Lil Keed, Lil Tecca og Earthgang har alle meldt deres ankomst. Måske et første fingerpeg om, hvilke artister, der kan være på vej til Danmark i sommeren 2020?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af