Kaos til Travis Scotts ‘Astroworld’-festival: Nedtrampning sender fans på hospitalet

Kaos til Travis Scotts ‘Astroworld’-festival: Nedtrampning sender fans på hospitalet
Travis Scott. (Foto: Craig Barritt/Getty Images)

Travis Scotts koncerter har ry for at være blandt de mest energiske og intense. Den står oftest på fuld moshpit-galskab. Det lærte vi på Roskilde Festival, hvor Houston-rapperen skabte en gigantisk moshpit foran Orange Scene, og det kunne man også se i den nyligt udkomne Netflix-dokumentar om Scott, hvor liveshows var et centralt fokus for filmen.

Men det kan altså også ende grueligt galt, når kunstnere og publikum tager vildskaben over grænsen. Det er kun få uger siden, Travis Scott mente, han havde brækket sit knæ på scenen, men nu er den næste ulykke indtrådt under rapperens stort anlagte ‘Astroworld’-festival i hjembyen Houston i weekenden.

Her væltede massevis af fans nemlig sikkerhedsbarriererne og stormede ind på festivalområdet, inden det overhovedet var officielt åbnet – lidt ligesom hegnet, der væltede på Roskilde Festival i gamle dage. Det efterfølgende kaos resulterede i en række nedtrampninger, der sendte tre fans på hospitalet med mindre skader, rapporterer Houston-mediet ABC13.

Et groft sikkerhedssvigt eller bare en del af oplevelsen af Travis Scott? Det er der delte meninger om. Rapperen selv virker ikke synderligt stresset over begivenheden. Han har postet en video af det hele på sin Instagram.

Lineuppet til ‘Astroworld’-festivalen bestod af blandt andre Young Thug, Pharrell, Migos, Gucci Mane og DaBaby.

Læs også: Travis Scott deler soundtracket til moshpit-klimakset på årets Roskilde Festival: ‘Highest in the Room’

 

View this post on Instagram

 

DA YOUTH DEM CONTROL THE FREQUENCY. EVERYONE HAVE FUN. RAGERS SET TONE WHEN I COME OUT TONIGHT. BE SAFE RAGE HARD. AHHHHHHHHHHH

A post shared by flame (@travisscott) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af