Kid Cudi hiver vennen Timothée Chalamet med på scenen – se video

Kid Cudi hiver vennen Timothée Chalamet med på scenen – se video
Kid Cudi og Timothée Chalamet på den røde løbet til Venedig Film Festival. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Ja, Kid Cudi og Timothée Chalamet er venner, vidste du ikke det?

Venskabet startede med, at Chalamet hyldede idolet Cudi på Instagram, og siden har skuespilleren og rapperen hængt ud – Chalamet var blandt andet med til Cudis fødselsdag tidligere på året, hvilket Kim Kardashian forevigede med et billeder af vennerne i selskab med Peter Davidson og Kanye West.

I weekenden spillede Kid Cudi så til ComplexCon i USA, og her havde han simpelthen Chalamet med på scenen. Skuespilleren skulle dog ikke rappe, men han indlede hele seancen med at recitere Commons spoken word-tekst fra intronummeret ‘In My Dreams (Cudder Anthen)’ fra ‘Man on the Moon: The End of Day’-albummet fra 2009.

Herefter kom Pusha-T på scenen, mens musikken til ‘Feel the Love’ fra ‘Kids See Ghosts’-albummet bragede ud af højttalerne – her blev Chalamets rolle reduceret til at vandre hvileløst rundt på scenen.

Til weekendens koncert var der hovedsageligt fokus på ældre sange fra Cudis karriere, men til næste år er rapperen klar med nyt materiale i form af albummet ‘Entergalactic’, der endda får følgeskab af en animeret Netflix-serie.

Chalamet er for tiden aktuel i Netflix-filmen ‘The King’.

Læs anmeldelse: ‘The King’: Netflix-film med Timothée Chalamet og Robert Pattinson er intet mindre end fremragende

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af