Klimavenlig turné er det nye: Optjen klimapoint og vind Billie Eilish-billetter

Klimavenlig turné er det nye: Optjen klimapoint og vind Billie Eilish-billetter
Billie Eilish. (Foto: Scott Dudelson/Getty Images)

Tilbage i september annoncerede Billie Eilish, at hendes kommende ‘Where Do We Go’-arenaturné skulle være »så grøn som muligt« med hjælp fra bæredygtighedsorganisationen Reverb, og så sent som i går fulgte den svenske popspire Astrid S trop med annonceringen af en ikke bare klimaneutral, men faktisk klimapositiv europaturné, der blandt andet kommer forbi Pumpehuset.

Eilish har flere gange opfordret alle til at deltage i kampen mod klimaforandringer – tjek for eksempel dommedagsvideoen til ‘All the Good Girls Go to Hell’ – og nu har hun så taget endnu mere håndgribelige motivationsfaktorer i brug ved at udlove koncertbilletter til de af hendes fans, der aktivt bekæmper klimaforandringerne. I samarbejde med Global Citizen har Eilish således udarbejdet et koncept, hvor man kan optjene ‘klimapoint’, som kan bruges til at få adgang til en konkurrence om billetter til ‘Where Do We Go’-turneen.

På Global Citizens website finder man forskellige ‘challenges’, som blandt andet inkluderer at samle plastik og tweete til verdensledere om hungersnød og klima, og det er altså dem, man skal udføre, for at tjene det antal point, som giver adgang til konkurrencen. Man kan altså ikke direkte købe billetter med sine point, men mon ikke det alligevel vil give mange fans incitament til at engagere sig – specielt grundet det faktum, at store dele af turneen er udsolgt.

Eilish har endnu ikke annonceret nogle danske koncerter på ‘Where Do We Go’-turneen, men vi håber stadig, at hun lægger vejen forbi Danmark til sommer.

Læs også: De 25 vigtigste internationale album i 2010’erne – inklusive Billie Eilish

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af