Se Billie Eilish som falden engel i musikvideoen til ’All the Good Girls Go to Hell’

Det er ikke længe siden, Billie Eilish senest trak overskrifter, da hun skubbede ’Old Town Road’ af Billboard-førstepladsen med ’Bad Guy’ og dermed blev den første artist født efter årtusindskiftet til at toppe listen. Nu er Eilish tilbage, og det med en video til ‘All the Good Girls Go to Hell’, der traditionen tro trækker på en mørk og dyster horroræstetik.

‘All the Good Girls Go to Hell’ er en spydig kommentar til nutidens massive klimaproblemer og især den politiske passivitet omkring dem. De californiske hills brænder, og vandet stiger, mens bibelske referencer til apostlen Peter og den faldne engel Lazarus opfordrer os alle til at have djævlen på vores side, når den uundgåelige dommedag oprinder.

I musikvideoen falder englen Eilish bogstavelig talt fra himlen, hvorefter hun lander i en pøl af tjære med sin majestætiske vinger, inden hun sætter ild til det hele.

I bedste oprørske stil bliver Eilish frontperson for Generation Z’s tiltagende opråb til vor tids klimabenægtende magthavere om at prioritere disse problematikker. Eilish har da også akkompagneret udgivelsen af videoen med en direkte opfordring til at deltage i diverse klimademonstrationer i forbindelse med FN’s klimatopmøde i New York 23. september. »Tiden er ved at rinde ud. Du kan lade din stemme blive hørt. Gå på gaden. #climatestrike«.

Læs også: Billie Eilish angriber magasin: »Har I lavet et billede af mig uden trøje på? Når jeg er 17 år?«

Billie Eilish’s klima-story.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af