’Old Town Road’ besejret: Lil Nas X skubbet af førstepladsen efter rekordlange 19 uger i USA

’Old Town Road’ besejret: Lil Nas X skubbet af førstepladsen efter rekordlange 19 uger i USA
Lil Nas X. (Foto: Jerritt Clark/Getty Images)

Lil Nas X kom, så og indtog Billboard Hot 100-hitlistens førsteplads. Og så blev han der. Med storhittet ’Old Town Road’ slog den unge countrytrapper rekord med hele 19 uger på førstepladsen, lige indtil han denne uge blev vippet af pinden.

Billie Eilish har nemlig netop overtaget førstepladsen på den amerikanske hitliste med singlen ’Bad Guy’ fra debutalbummet ’When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’. Med Eilishs indtog af førstepladsen er den blot 17-årige sangerinde således gået hen og blevet den første kunstner født i dette årtusinde, der indtager førstepladsen.

Tronskiftet har dog ikke spredt dårlig stemning de to kunstnere imellem. Lil Nas X har i hvert fald kvitteret med en lykønskning af Eilish via Twitter.

Læs også: Billie Eilish trækker tøjsamarbejde tilbage efter kopianklager

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af