Lorde udsætter album på ubestemt tid efter det smertefulde tab af hunden Pearl

Lorde udsætter album på ubestemt tid efter det smertefulde tab af hunden Pearl
Lorde. (Foto: Steven Ferdman/Getty Images)

Ved to-årsdagen for udgivelsen af ‘Melodrama’ tilbage i juni begejstrede Lorde ved at annoncere, at hun var i fuld gang med arbejdet på den ventede efterfølger til det stærke værk, som naturligvis var at finde på vores liste over de 25 vigtigste internationale album i 10’erne.

Men nu lader det til, at en tragisk begivenhed i sangerens privatliv kommer til at forsinke albumplanerne på ubestemt tid.

Ella O’Connor, som hendes borgerlige navn lyder, har nemlig sendt et dybfølt nyhedsbrev til sine fans, hvori hun beretter om, hvordan hun har mistet sin højt elskede hund Pearl for godt en måneds tid siden.

»En morgen vågnede vi op, og jeg vidste – som kun mødre ved – at han var mere syg, end vi var klar over, og at hans krop snart ikke kunne klare mere. Jeg holdt ham, mens han døde, og jeg ved, han ved, jeg var der, men det her tab har været så ubeskriveligt smertefuldt, og det lys, han tændte for mig, er gået ud«, skriver Lorde i det rørende brev, hvor hun også kommer ind på Pearls rolle som inspiration for det kommende album:

»Han gav mig enorme mængder af energi, der kun kan beskrives som guddommelig, og jeg arbejdede hårdt på at formidle det til jer alle gennem albummet«.

Lorde slutter brevet af med at takke sine fans for deres evige støtte og beder dem væbne sig med tålmodighed, når vi træder ind i 2020. Albummet skal altså nok komme, når tid er, selv om tabet af Pearl ifølge sangeren kommer til at præge den endelige lyd:

»Jeg har brug for tid til at se det gode igen, for at kunne færdiggøre albummet til jer – og det bliver ikke det samme værk. Men når dette tab krystalliseres i mig, og mit hjerte heler rundt om det, er jeg forhåbentlig i stand til at færdiggøre arbejdet, dele det med jer, og vi vil vokse sammen, som vi altid gør«.

Du kan læse Lordes brev i sin fulde længde hos Stereogum.

Læs også: Derfor er Jack Antonoff blevet hofproducer for Lana Del Rey, Lorde og Taylor Swift

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
View this post on Instagram

Ella got a new dog Pearl! #lorde

A post shared by Lorde (@lordefanclubrus) on

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af