Princess Nokia giver koncert i København

Princess Nokia giver koncert i København
Princess Nokia i Store Vega. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Den feministiske New York-rapper Princess Nokia giver en helt særlig form for koncerter. Det handler typisk om at skabe en slags koncertdynamik til fordel for kvinderne i publikum, hvilket hun før har gjort ved blandt andet at sende mændene ned bagerst i salen. Det kunne man i hvert fald opleve, da hun spillede på Sigurdsgade i København tilbage i 2017.

Siden har hun faktisk spillet en stribe danske koncerter – fra Roskilde Festival til Store Vega og Distortion. Og nu vender hun altså tilbage til vores lille land den 9. marts 2020, hvor hun skal spille i Amager Bio.

På musikfronten har der været lidt stille omkring rapperen efter de turbulente dage i 2016 og 2017, hvor hun slog igennem med sange som ‘Tomboy’ og ‘Kitana’. Siden har Princess Nokia udgivet det ikke helt lige så vellykkede emorap-projekt ‘A Girl Cried Red’ i 2018, men i år tyder det på, at hun er tilbage i topform – i hvert fald hvis man skal dømme ud fra de stærke singler ‘Sugar Honey Iced Tea (S.H.I.T.)’ og ‘Balenciaga’.

Billetsalget starter 22. november kl. 12.00 via Billetlugen.

Princess Nokia (US)
9. marts
Amager Bio
Billetpris: 260 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af