Stormzy afslører releasedato, cover og trackliste til ’Heavy is the Head’

Stormzy afslører releasedato, cover og trackliste til ’Heavy is the Head’

I går aftes delte Stormzy en solid omgang gode nyheder via Instagram. Her afslørede den britiske grimerapper, at han den 13. december udgiver albummet ’Heavy is the Head’ med hele 16 numre på tracklisten, der gæstes af en håndfuld prominente musikere.

De 16 numre får besøg af navne som Ed Sheeran, Burna Boy, H.E.R., Headie One og Yebba. Stormzy arbejdede som bekendt også sammen med Ed Sheeran på nummeret ’Take Me Back to London’, der figurerede på Sheerans feature-album ’No.6 Collaborations Project’, der udkom tidligere på året. På Stormzys trackliste finder vi endvidere de tidligere offentliggjorte numre ’Vossi Bop’, ’Crown’ og den seneste, eksplosive ’Wiley Flow’.

Annonceringen blev desuden bakket op af albummets formodede coverbillede, der viser afklædt Stormzy, der bærer en tung form for krone med albumtitlens initialer, ’h.i.t.h.’, mens han kigger ned på sin Banksy-skabte skudsikre vest. Titlen stammer fra talemåden »heavy is the head that wears the crown«, der hentyder til tyngden af det ansvar og de bekymringer, der følger med at være konge – og dermed bære kronen.

’Heavy is the Head’ bliver Stormzys andet fuldlængdealbum, der følger efter debutpladen ’Gang Signs & Prayer’ fra 2017.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

HEAVY IS THE HEAD, 13th DECEMBER. (PRE ORDER LINK IN MY BIO)

Et opslag delt af @ stormzy den

Læs også: Se Stormzy spille Beyoncé-cover i BBC’s Live Lounge

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af