Stormzy besynger kærligheden sammen med Ed Sheeran og Burna Boy – se musikvideoen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stormzy følger op på annonceringen af sit andet album ‘Heavy Is the Head’ med endnu en single. Vi har i år fået Brexit-kritik på ‘Vossi Bob’, blød Gospel på ‘Crown’ og mere klassisk hårdtslående grime på ‘Wiley Flow’, men nu er Stormzy altså gået sammen med Ed Sheeran og nigerianske Burna Boy om den afropop-inspirerede ‘Own It’.

Stormzy og Burna Boy starter nummeret ud med et melodiøst omkvæd, inden de begiver sig ud i et ømt vers om kærlighed og forelskelse til en kvinde, der »owner« den. Hvorefter Sheeran byder ind med sin signaturlyd som en form for hybrid mellem sang og rap.

Stormzy har tidligere samarbejdet med Sheeran på nummeret ‘Take Me Back to London’ fra sidstnævntes featurealbum ‘No. 6 Collaborations Project’ fra tidligere i år, så mon ikke den rødmossede sangsmed har gengældt tjenesten med glæde.

Udover Ed Sheeran og Burna Boy byder ‘Heavy Is the Head’s 16 numre også på besøg fra blandt andre H.E.R. og Yebba. Albummet udkommer 13. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af