The Minds of 99 annoncerer deres største koncert nogensinde – eneste show i hele 2020

The Minds of 99 annoncerer deres største koncert nogensinde – eneste show i hele 2020
The Minds of 99.

»Vi har valgt ikke at spille festivaler eller andre koncerter i 2020. For én enkelt aften vil vi samle alle vores fans under et tag til ét nationalt event«. Således udtaler Niels Brandt i pressemeddelelsen, der her til morgen annoncerede The Minds of 99 hidtil største koncert, der bliver deres eneste af slagsen i hele 2020.

Den 12. september indtager den succesfulde kvintet Telia Parken i København som det andet danske band nogensinde. Volbeat spillede et udsolgt show samme sted i 2017.

Lige nu er The Minds of 99 ved at gøre klar til en turné, der tager dem til Skråen i Aalborg, Ceres Arena i Aarhus, Jyske Bank Arena i Odense og Royal Arena i København. Eftersom alle koncerterne er udsolgt, kan man tænke sig, gruppen heller ikke får problemer med at sælge billetterne til Parken-koncerten til næste år.

»Vi ved sgu godt, at det at spille i Parken er et endnu større move, men vi er stadig sultne, vi udgiver ny musik allerede og derfor gør vi det. Vi kiggede hinanden i øjnene og blev enige om, at det er den oplevelse, vi har lyst til at dele med vores publikum næste år. Det er ikke mange gange i karrieren, man har muligheden for at tage sådan en beslutning. Nu har vi gjort det, og nu må vi se hvor dumt eller klogt det er. Det er noget af en opgave, men vi bliver klar«, fortæller Niels Brandt.

Billetsalget starter fredag 8. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

The Minds of 99 (DK)
12. september
Telia Parken
Billetpris: 270-650 kroner.

Læs også: Årtiets vigtigste danske rockband: I de rundtossede 10’ere har The Minds of 99 både rusket og samlet os

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af