Kodak Black ramt af to nye sigtelser – risikerer op til 60 år i fængsel

Kodak Black ramt af to nye sigtelser – risikerer op til 60 år i fængsel
Kodak Black. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Blot et par dage efter at Kodak Black blev idømt fire års fængsel, er rapperen blevet ramt af to nye sigtelser for ulovlig våbenbesiddelse. Ifølge Miami Herald betragter anklageren Kodak som vanekriminel, hvorfor de to nye anklager kan give op til 30 års fængsel hver.

Avisen skriver desuden, at de nye anklager stammer fra to forskellige episoder: Den første fra et våben, Black købte i januar, og den anden fra et våben, han var i besiddelse af under sin anholdelse i maj.

I onsdags blev Kodak Black idømt fire år i fængsel for våbenbesiddelse og for at have fusket med de formularer, man skal udfylde, for at kunne købe et våben. Kodak er nemlig under anklage for seksuelt overgreb i delstaten Californien, hvilket gør det ulovligt for ham at købe våben, hvilket altså fik rapperen til at indtaste falske oplysninger, så han kunne slippe igennem våbenforretningens baggrundstjek.

To af våbnene, Kodak købte, blev senere fundet på gerningssteder, blandt andet i forbindelse med et angreb på en af Kodak Blacks rivaler. Rapperen er dog ikke blevet sigtet i forbindelse med skyderiet, til trods for at politiet fandt hans fingeraftryk på våbnet.

Efter sit forsøg på at købe våben i januar, prøvede Kodak igen i marts. Denne gang indtastede han dog sit eget CPR-nummer, hvilket gjorde, at han blev nægtet at købe våbnene.

Kodak Black lod til at angre sine handlinger, da han ifølge Miami Herald undskyldte i retten i onsdags: »Jeg undskylder for de handlinger, som har ført mig hertil. Jeg tager det fulde ansvar for mine fejltagelser«.

Læs også: Kodak Black idømt næsten fire års fængsel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af