Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange – Icekiid, City Girls og en melankolsk Bad Bunny

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens syv bedste nye sange – Icekiid, City Girls og en melankolsk Bad Bunny
Icekiid.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Bad Bunny ‘Vete’

Bad Bunny er i sit moody hjørne på denne sang, hvor hans latintrap er skruet godt ned i tempo. Hans melodiske vokal er nærmest hulkende, hvilket gør, at man kan mærke, at dette er en dybfølt breakup-sang – selv hvis man ikke forstår ét eneste ord spansk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. City Girls ‘You Tried It’

Der er godt gang i hiphopduoen City Girls, nu hvor rapperen JT er blevet løsladt. På dette korte nummer forener de trap og New Orleans bounce, og resultatet er et track, der er spækket med energi, humor og attitude.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Icekiid ‘Alle dem’

Icekiid reflekterer over sin rejse som rapper, og samtidig dedikerer han nummeret til alle dem, »der sidder fast i den cement«. Stilen er skiftet fra afrobeat til hårdfør hiphop, og den tilhørende video er mindst lige så grum, ikke mindst fordi den vover at slutte med en cliffhanger. »Ice laver bangers, det’ logik«, rapper Icekiid. Vi venter i spænding på næste kapitel.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Tinashe ‘Life’s Too Short’

Tinashe skubber sit vokalregister til yderpunkterne på denne skæring fra hendes nye album, ‘Songs for You’. Sangen handler om et langdistanceforhold og om den længsel, det kan udløse – og Tinashes smukke r’n’b-vokal udtrykker eminent den eufori, der kan opstå, når man endelig ses.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Black Fly ‘Green’

Et tilbageholdende, synthwave-kanaliserende fundament, melankolsk storbysteming og en vokalist, der leder tankerne hen mod en ung Sting, er blandt elementerne, der udgør den drømmende, smukke ‘Green’ af Black Fly. Black Fly er et lovende ungt band fra Vermont, men grundet lyden på ‘Green’ valgte de selvfølgelig at tage til New York for at indspille videoen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Burial ‘Old Tape’

‘HyperSwim’ er en ny opsamling, der er lavet i samarbejde mellem Adult Swim og pladeselskabet Hyperdub, der blandt andet udgiver Burial. Den britiske kultproducer har leveret et af de bedste tracks til opsamlingen i form af ‘Old Tape’, et hypnotiserende stykke musik, der lader en række forskellige motiver gentage sig og spille sammen på et væld af forskellige måder på tværs af knap otte minutter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Sulka ‘Frikvarter’

Det er ikke svært at høre, at selveste Tue Track står bag produktionen på Sulkas officielle debutsingle, ‘Frikvarter’. Den danske rappers kradsede stemme sørger for en underspillet rebelskhed på dette nummer, der bruger en række skolemetaforer til at beskrive hiphoppens evigt konkurrenceprægede verden. Refrænet er en omskrivning af omkvædet fra Nas-tracket ‘I Can’ – og det er rimelig ambitiøst at trække på sådan en mastodont allerede fra første single.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af