Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album

Hver fredag guider vi til de mest spændende udgivelser fra musikkens verden – denne uge med blandt andet Leonard Cohen, Hannah Diamond og Beck.
Ude nu: Her er ugens fem vigtigste nye album
Hannah Diamond.

1. Leonard Cohen ‘Thanks for the Dance’

Frem til sin død i 2016 arbejdede crooneren Leonard Cohen på en række sange, som altså desværre ikke nåede at blive klar tids nok til at udgøre et album. ‘Thanks for the Dance’ indeholder disse ufærdige sangskitser – arrangeret og færdiggjort af Cohens søn, Adam Cohen, der sammen med gæster som blandt andre Beck, Damien Rice og Feist har gjort et helhjertet forsøg på at videreføre mesterlige Cohen seniors sidste værker.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

2. Hannah Diamond ‘Reflections’

Hannah Diamond hører til PC Musics kunstige plastik-poptræ, og med pladeselskabets karakteristisk artificielle og futuristiske lyd og en nærmest barnagtig uskyldighed i sin lyse, umiddelbare stemme, har Diamond løbende markeret sig med stærke singler siden 2013. Men nu er hun altså endelig klar med debutalbummet ‘Reflections’.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

3. Beck ‘Hyperspace’

Da Beck annoncerede sit 14. studiealbum ‘Hyperspace’ tilbage i april, var det med den kryptiske besked, at det ville udkomme på et »yet undetermined point in the space time continuum«. Nu er det kosmiske tidspunkt så oprundet, hvor vi får lov at høre de nye toner fra genrekamæleonen, der i denne omgang har arbejdet tæt sammen med Pharrell Williams.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

4. Tinashe ‘Songs for You’

Tinashe har foreløbigt fulgt op på sidste års album ‘Joyride’ med en tørn som deltager i den amerikanske version af ‘Vild med dans’ og et brud med sit mangeårige pladeselskab RCA. Hvis man skal tro rygterne, fik ‘Joyride’ netop en hård fødsel på grund af påståede kreative uoverensstemmelser mellem RCA og Tinashe, men måske det kan lykkedes sangeren at generobre kontrollen over sin bløde r’n’b på ‘Songs for You’.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

5. Coldplay ‘Everyday Life’

Efter en længere periode med mere eller mindre svært forståelig adfærd på sociale medier, der blandt andet involverede et shout-out til den tyske filosof Nietzsche, kunne Coldplay offentliggøre dobbeltalbummet ‘Everyday Life’ for en lille måneds tid siden. Ifølge Chris Martin og co. vil det være opdelt i en ‘Sunrise’- og ‘Sunset’-afdeling, og indtil videre har vi blandt andet hørt både titelnummeret, ‘Arabesque’ og ikke mindst den muntre ‘Orphans’.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

Det er en pakket uge – hør også disse album, hvis du vil være helt opdateret:
Diamond Mouth ‘The Condition’
Excelsior ‘O Horizon’
Nurse ‘Revelations of a Girl’
Trippie Redd ‘A Love Letter to You 4’
Omar Souleyman ‘Shlon’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af