15-årige Lolo er det nye hiphophåb fra Nørrebro – hør debutsinglen ‘Pub G’ feat. Branco og Larry 44

15-årige Lolo er det nye hiphophåb fra Nørrebro – hør debutsinglen ‘Pub G’ feat. Branco og Larry 44
Lolo. (Foto: Edi Cliff)

Lolo er kun 15 år gammel og har ikke udgivet noget musik officielt, men han er alligevel lidt af et navn. Nørrebro-rapperen har nemlig allerede en del leakede sange, der bobler i undergrunden, og så har han lavet musik med folk som Gilli, Atypisk og Branco.

Nu prøver den unge rapper at tage springet til decideret rapstjernestatus. Han er nemlig blevet signet til tøjmærket Muf10’s pladeselskab og har netop udgivet sin første officielle single i form af ‘Pub G’ med features fra Branco og Larry 44. Dén sang har også allerede fået medvind gennem delinger fra folk som Benny Jamz, Gilli, Kesi, Artigeardit og mange flere.

»Jeg opdagede ham allerede fra 13-års alderen, da han var begyndt at lave lidt musik«, fortæller Reza Etamadi fra Muf10, da vi fanger ham dagen før udgivelsen af ‘Pub G’. »Folk delte allerede hans tidlige ting og hørte det i bilerne. Der var bred støtte fra gaden«.

Hvordan har en så ny artist fået så meget støtte fra så mange store rappere – og fået dem med på sin sang?
»Han har et kæmpe talent, hvilket er det vigtigste at påpege. Derudover har han trods sin unge alder en broget fortid, og alle bakker selvfølgelig op omkring en ung mand, der både har talent, men også viser et ønske om at ændre den hårde livsstil. Tiderne har ændret sig enormt meget, og grænsen mellem gaden, musikken og mode er blevet mere sløret med tiden«, fortæller Reza Etamadi.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af