6ix9ine anmoder om mildere dom i brev til dommer: »Jeg er oprigtigt ked af den skade, jeg har forvoldt«

6ix9ine anmoder om mildere dom i brev til dommer: »Jeg er oprigtigt ked af den skade, jeg har forvoldt«
6ix9ine under en retssag i august 2018. (Foto: Bob Levey/Getty Images)

Den 18. december får 6ix9ine sin dom, efter at have erklæret sig skyldig i ni anklager, blandt andet gangstervirksomhed og narkohandel. Den 23-årige rapper med det borgerlige navn Daniel Hernandez står allerede til en væsentligt nedsat straf, da han som den første stjernerapper nogensinde har vidnet på myndighedernes vegne og udleveret sine tidligere bandemedlemmer. Alligevel har han nu skrevet et brev til dommeren, hvor han udtrykker anger og beder om en mildere dom. Det skriver TMZ.

»Som min domfældelsesdag nærmer sig, bliver jeg mere og mere overvældet af følelser. Mere end noget andet er jeg utroligt taknemmelig for denne mulighed for at udtrykke min anger over denne situation til dig, ærede dommer«, skriver 6ix9ine blandt andet.

Rapperen fastslår desuden, at hans handlinger var tåbelige, men at han stadig anser sig selv som en rollemodel, der kan vise andre, hvorfor man ikke skal begå kriminalitet.

»Jeg ved, at mit liv aldrig bliver det samme igen, men forhåbentligt vil det ændre sig til det bedre, for på trods af alt dette anser jeg stadig mig selv som en rollemodel for millioner af mennesker og som en kunstner, en kendis og et menneske. Jeg er glad for, at offentligheden har kunnet bevidne, hvordan jeg har kæmpet med konsekvenserne af mine handlinger, for jeg føler, at det skinner lys over, hvad det at være medlem af en bande kan føre til.

[…] Jeg er oprigtigt ked af den skade, jeg har forvoldt. Hvis jeg får en chance til, vil jeg ikke svigte retten, men dedikere en portion af mit liv til at hjælpe andre med ikke at begå de samme fejltagelser som mig«

6ix9ine skriver desuden, at han godt ved, at han ikke er offeret, og at han har reflekteret over sine handlinger: »Jeg har spurgt mig selv: ‘Angrer du på grund af, hvad der er sket, eller fordi du blev fanget?’ Nu ved jeg, at jeg angrer, det der er sket, fordi jeg var velsignet med en chance, de fleste kun kan drømme om, og jeg spolerede den ved at blive involveret med de forkerte mennesker«

Læs det fulde brev HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af