Barack Obama deler sine yndlingssange fra 2019 – fra Frank Ocean og Lizzo til J. Cole og DaBaby

Barack Obama deler sine yndlingssange fra 2019 – fra Frank Ocean og Lizzo til J. Cole og DaBaby
Barack Obama. (Foto: Chip Somodevilla/Getty Images)

I går delte Barack Obama sine yndlingsfilm fra året, der gik, og nu er han klar med listen over sine yndlingssange fra 2019 – og han har virkelig fingeren på pulsen.

»Fra hiphop til country til The Boss (Bruce Springsteen, red.), her er mine yndlingssange fra i år. Hvis du leder efter noget, der kan holde dig med selskab på en lang køretur, eller hjælpe dig til træning, så håber jeg, at der er en sang eller to her, som kan klare sagen«, skrev Obama om listen.

Og der er da også lidt for en hver smag: På listen finder man både Frank Oceans nye single ‘In My Room’, Lizzos ørehænger ‘Juice’, Rosalías ‘Con Altura’, Solange med ‘Blinz’, Beyoncés ‘Mood 4 Eva’, Sharon Van Etten med ‘Seventeen’ samt numre fra J. Cole, The National, Travis Scott, Dababy og mange andre.

En håndfuld af numrene går også igen på vores rangering af årets bedste udenlandske sange.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af