Brockhampton giver koncert i København

Brockhampton giver koncert i København
Brockhampton. (Foto: Ashlan Grey)

Amerikanske Brockhampton er en af hiphoppens største succeshistorier inden for de seneste par år. Det selvproklamerede boyband har taget verden med storm, udgivet et hav af stærke album, og nu er de altså klar til endnu en dansk koncert.

Brockhampton spiller 12. maj i Den Grå Hal. Koncerten er del af en større europaturné, der strækker sig over 16 datoer – showet i København er det tredje stop for tourbussen.

Tidligere i år udgav Brockhampton albummet ‘Ginger’, og i sommer var de også forbi Roskilde Festival, hvor de gav en enormt festlig koncert på Arena. Året forinden gjorde de noget af det samme på Haven Festival, og man må sige, at Brockhamptons ry for underholdende koncerter fuldt fortjent er helt i top.

Billetsalget starter 13. december kl. 10.00 via ticketmaster.

Brockhampton (US)
12. maj
Den Grå Hal
Billetpris: 375 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af