Ja Rule adresserer den katastrofale Fyre Festival på nyt nummer ‘Fyre’

Ja Rule adresserer den katastrofale Fyre Festival på nyt nummer ‘Fyre’
Ja Rule og Billy McFarland. (Foto: Netflix)

For en måned siden blev Ja Rule frikendt i svindelsagen om den katastrofale Fyre Festival, og det lader til, at han fejrer udfaldet ved at vende tilbage til rapkarrieren med nummeret ‘Fyre’ – ifølge rapperen et akronym for ‘For Your Real Entertainment’ –  der eksplicit adresserer begivenheden.

Rapperen delte sangen på Instagram med en blyantstegning af festivalens spartanske aftensmadmenu som cover art. Og undervejs i nummeret går han også til festivalens mange skandaler, blandt andet med linjer som: »The fest, the festival is on fire/ We don’t need no water, make that motherfucker hotter« og »Hotter than the sun, but it wasn’t that/ Show of hands if you got your money back?/ Just playing, I got sued for that/ 100 mil to be exact«.

Ja Rule benyttede også lejligheden til at annoncere, at hans nye album med titlen ’12.Twelve.XII’ er blevet skubbet til udgivelse næste år, hvor det lander på hans fødselsdato den 29. februar.

Mens rapperen er blevet frikendt for bedrageri, sidder hans partner Billy MacFarland seks år i fængsel for svindel i forbindelse med festivalen, der skulle være løbet af stablen for to år siden, men endte i total ragnarok og siden har været genstand for megen omtale, blandt andet i Netflix-dokumentaren ‘Fyre: The Greatest Party That Never Happened‘.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af