Kashmir spiller to festivalkoncerter i 2020 – og kun to!

Kashmir spiller to festivalkoncerter i 2020 – og kun to!
Kashmir. (Foto: Morten Bjarnhof)

For to måneder siden annoncerede Kashmir deres comeback. Til maj spiller bandet tre koncerter i Jyske Bank Boxen og Royal Arena (to gange sidstnævnte sted), men efterfølgende bliver det også muligt at opleve Kasper Eistrup og co. på to danske festivaler – og kun to festivaler.

Kashmir spiller på NorthSide og Tinderbox, og disse bliver altså de eneste festivaler, som det danske band besøger i løbet af 2020. Kvartetten spiller på NorthSide lørdag den 6. juni og på Tinderbox fredag den 26. juni.

Det seneste halve årti har medlemmerne i Kashmir brugt på andre kunstneriske såvel som musikalske projekter, og både Asger Techau og Henrik Lindstrand har over årene udgivet soloalbum. Det seneste album, Kasper Eistrup, Mads Tunebjerg, Asger Techau og Henrik Lindstrand udgav i fællesskab, var ‘E.A.R.’ i 2013, og der er indtil videre ingen forlydender om ny musik i forbindelse med de fem koncerter næste år.

NorthSide har tidligere annonceret navne som Robyn, Green Day og Lukas Graham.

Tinderbox får besøg af navne som Post Malone, Zara Larsson og Armin Van Buuren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af