Oplev Lord Siva når Soundvenue INPUT inviterer til talk og fest – med fokus på klubkultur og design

Oplev Lord Siva når Soundvenue INPUT inviterer til talk og fest – med fokus på klubkultur og design
Lord Siva. (Foto: Rasmus Rørbæk)

Fra NASA’s hvidklædte luksus over clubkid-bølgens farveglæde til nutidens politiske rum. Klubkulturens designede rum afspejler virkeligheden og vice versa. Og hvad gør designet ved festen?

Det sætter vi fokus på den 24. januar, når Soundvenue INPUT hoster en talk på Designmuseum Danmark i forbindelse med åbningen af den store udstilling ‘Night Fever: Designing club culture 1960-today’. Efter talken holder vi selvfølgelig fest sammen med Cecil AM, hvor Lord Siva spiller live, mens Eloq, Dokkedal og Agnes3000 er bag dj-pulten.

Med et panel bestående af Johannes Torpe, designaktivist og kreativ chef for Johannes Torpe Studios, der stod bag det ikoniske look på københavnerklubben NASA, Soulland-designeren Silas Adler og manden bag klubben Ved Siden Af, Sebastian Ayala Henriksen, diskuterer vi mødet mellem nattelivet, design og tidsånden.

Talken starter klokken 20.30 i Designmuseum Danmarks smukke rammer, og det vil selvfølgelig også være muligt at se udstillingen, der er en totaloplevelse, som sætter fokus på mødet mellem musik, mode og design i klubkulturen fra 60’erne og frem til i dag.

‘Night Fever’ Launch Party starter på Hotel Cecil klokken 23.00, og der er gratis entré inden midnat, derefter koster det 80 kroner.

Talken og festen bliver det første arrangement under Soundvenue INPUT-paraplyen i 2020 og følger op på den succesfulde endagsfestival i Pumpehuset tidligere i år. Festivalen vender også tilbage i det nye år, der samtidig byder på flere enkeltstående INPUT-events.

‘Night Fever’-åbning
24. januar, klokken 19-22
Designmuseum Danmark, Bredgade 68
Soundvenue INPUT-talk klokken 20.30
Panel: Johannes Torpe, Silas Adler og Sebastian Ayala Henriksen
Se mere på Facebook.

‘Night Fever’ Launch Party sammen med Designmuseum Danmark og Cecil AM
24. januar, klokken 23-04
Hotel Cecil, Niels Hemmingsens Gade 10
Lord Siva (live), Eloq (dj), Dokkedal (dj), Agnes3000 (dj)
Gratis éntre inden midnat, derefter 80 kroner
Se mere på Facebook.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af