Se Cardi B overraske Offset med 500.000 dollars kontant i fødselsdagsgave

Se Cardi B overraske Offset med 500.000 dollars kontant i fødselsdagsgave
Cardi B og Offset på den røde løber til American Music Awards. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Hvad giver man manden, der allerede har alt? Det var spørgsmålet på Cardi B’s læber, da hun skulle finde en gave til Offset i anledning af hans 28-års fødselsdag. Svaret kom i den noget upersonlige form af 500.000 dollars (godt og vel 3,36 millioner danske kroner) i kolde kontanter gemt i parrets overraskende tomme køleskab.

Og selvfølgelig filmede Cardi B den store gaveoverrækkelse og lagde hele øjeblikket på Instagram, så hendes 55,9 millioner følgere også kunne få en smag af livet som rapstjerne. Og det er en noget mundlam og overrasket Offset, der sjosker over mod køleskabet og tager pengebundterne i sin favn, mens han får at vide, at han bruge dem, lige som det passer.

Og hvis han skulle være løbet tør for idéer, så kommer Cardi B også med et bud på, hvad pengene kan bruges til i videoen: »Du kan købe flere Birkin-tasker til mig. Du skal ikke forvente en julegave fra mig, motherfucker. Kun til børnene!«

Det er ikke nogen hemmelighed, at parret nyder at ødsle pengene væk, når de skal give gaver til hinanden. For knap et år siden gav Offset Cardi B julegaver for over 100.000 dollars i et forsøg på at vinde hende tilbage ovenpå utroskab, hvilket altså er håndøre svarende til fødselsdagsgaven, og deres datters 1-års fødselsdag beløb sig på 400.000 dollars.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af