Se Juice WRLD levere vild freestyle i hidtil uudgivet ‘Fire in the Booth’-session

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den britiske DJ Charlie Sloth, der har gjort freestylesessionerne ‘Fire in the Booth’ til et varemærke med optrædener af blandt andre Drake, delte for nyligt en hidtil uudgivet ‘Fire in the Booth’-freestylessession med Juice WRLD, der gik bort tidligere på måneden i en alder af kun 21.

Videoen blev optaget i Los Angeles i februar, men har ligget på Sloths harddisk indtil nu. DJ’en mente dog ikke, at han ville snyde verden for, hvad han kalder »en af de bedste freestyles nogensinde«.

I løbet af den 14 minutter lange freestyle skifter Sloth beatet adskillige gange, mens Juice WRLD er hurtig til at tilpasse sig. På et tidspunkt bliver rapperen bedt om at inkorporere bestemte ord, for at bevise, at han ikke snyder med indlærte vers – og også her nailer Juice WRLD udfordringen.

Rapperen døde af et anfald i Chicago Lufthavn tidligere på måneden, hvor hans privatfly blev ransaget af politiet, der fandt både marijuana, hostesaft og våben ombord.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af