Rapperen Juice WRLD er død – han blev 21 år gammel

Rapperen Juice WRLD er død – han blev 21 år gammel
Juice WRLD. (Foto: Facebook / Juice WRLD)

Rapperen Juice WRLD har fået et slagtilfælde i lufthavnen i Chicago og er død. Det beretter flere medier – blandt andet TMZ og Forbes. Han var netop blevet 21 år gammel i mandags. Ifølge TMZ fik han et slagtilfælde, mens han gik gennem lufthavnen, og han blødte også ud af munden. Dødsårsagen er stadig ikke sikker.

Juice WRLD var blevet rapstjerne på ekstremt kort tid, efter at hans sange ‘All Girls Are the Same’ og især ‘Lucid Dreams’ dannede skole inden for den nyligt populære emorap. Han lavede også nummeret ‘Legends’, der handlede om idolerne XXXTentacion og Lil Peep, der døde meget unge. Nu er Juice WRLD altså blevet ramt af samme sørgelige skæbne.

Chicago-rapperen havde senest udgivet albummet ‘Death Race For Love’ tidligere i år og også gæstet Royal Arena sammen med Nicki Minaj. I 2018 udgav han desuden albummet ‘WRLD On Drugs’ med forbilledet Future. Dét album kredsede meget omkring stoffer.

Da vi talte med Juice WRLD i oktober 2018 talte han en del om, at han var sluppet væk fra Detroits bilfabrikker. Han virkede ekstremt glad for den gode drejning, livet havde taget, og var – efter eget udsagn – clean.

»Jeg tager ingen stoffer«, sagde Juice WRLD dengang. »Det er sørgeligt, hvad der er sket med Peep og X. Når alt kommer til alt, må alle indse, at de artister, de idealiserer, også er mennesker. Og der er mange flere mennesker end dem, der dør hele tiden, og som man aldrig hører om«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af