Juice WRLD havde hostesaft, 32 kilo marihuana og flere pistoler på sit fly – politi ventede på ham i lufthavnen

Juice WRLD havde hostesaft, 32 kilo marihuana og flere pistoler på sit fly – politi ventede på ham i lufthavnen
Juice WRLD.

Juice WRLD døde søndag af et anfald i Chicagos lufthavn – han blev kun 21 år gammel. Dødsårsagen er stadig ikke slået fast, men nu rapporterer The New York Times, at der var både våben og store mængder stoffer med ombord på det privatfly, som rapperen ankom i.

Ifølge New York Times havde politiet modtaget informationer på forhånd om, at der ville være våben og stoffer ombord på flyet, og de stod klar, da Juice WRLD og hans crew landede. Myndighederne beretter så, at de fandt følgende ombord på flyet: Cirka 32 kilo marihuana, seks flasker hostesaft og tre pistoler – inklusive panserbrydende ammunition.

To af Juice WRLDs sikkerhedsvagter er nu anklaget for at have haft ulovlige våben med, men der er endnu ingen information omkring, hvem der ejede stofferne.

Det var under ransagelsen af flyet, at Jarad Higgins aka Juice WRLD begyndte at få sit anfald. FBI-agenterne, der var tilstede, gav ham hurtigt en modgift ved navn Narcan, som man giver mod opioide-overdosis, men han stod altså ikke til at redde.

TMZ rapporterer om, at vidner har set Juice WRLD tage en række piller før anfaldet. Rapperen har før talt åbent om sit misbrug af både smertemidlet Percocet og hostesaft.

Juice WRLD er den seneste i en række rappere, der er gået bort de sidste år, og ligesom idolerne Lil Peep og XXXTentacion døde han meget ung. Han vil blive husket som en af emo-rappens vigtigste og stærkeste stemmer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af