Ude nu: Her er ugens fire vigtigste nye album

Hver fredag guider vi til de mest spændende udgivelser fra musikkens verden – denne uge med blandt andet Camila Cabello, Roddy Ricch og The Who.
Ude nu: Her er ugens fire vigtigste nye album
Camila Cabello. (Foto: Dennis Leupold)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Camila Cabello ‘Romance’

Camila Cabello og Shawn Mendes’ 2019-storhit ‘Senorita’ har ikke blot affødt et svimlende antal streams og views, men tilsyneladende også kærligheden for de to turtelduer – og måske afstedkommer deres forhold nu endnu et succesfuldt popprodukt. Ifølge Cabello selv er hendes andet soloalbum ‘Romance’ i hvert fald inspireret af forelskelse, hvilket da også er tydeligt på singleforløberne ‘Shameless’, ‘Easy’ og den seneste ‘Living Proof’.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Roddy Ricch ‘Please Excuse Me For Being Anti-Social’

Allerede i starten af året proklamerede vi, at Roddy Ricch var en af 10 unge rappere, man skulle holde øje med i 2019. Efter en tjans som support for selveste Post Malone er Compton-rapperen nu klar med sit officielle debutalbum, der får besøg af blandt andre Meek Mill, Gunna og Ty Dolla Sign.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Burial ‘Tunes 2011-2019’

Burial har holdt et umådeligt højt kvalitetsniveau siden udgivelsen af sin selvbetitlede debut i 2006, men der plejer da også at gå et stykke tid mellem de smukke perler, der kredser om ensom dubstep, smadrede samples, atmosfærisk ambient og alt derimellem. På ‘Tunes 2011-2019’ har den notorisk sky musiker samlet sine favoritter fra det seneste årtis mange ep-udgivelser og krydret med nyere numre som eksempelvis dette års dobbeltsingle ‘Claustro / State Forest’.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. The Who ‘Who’

De to resterende medlemmer, Pete Townshend og Roger Daltrey, fører The Whos rockarv videre med gruppens første studiealbum i 13 år, der lader til at afsøge nye græsgange med elektronisk manipulerede strygere kombineret med klassisk pigtrådsguitar på ‘Ball and Chain’, samtidig med at de reflekterer over karrieren såvel som livet på det nyeste nummer fra ‘Who’, ‘I Don’t Wanna Get Wise’.

Hør albummet via Spotify HER og Apple Music HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af