Ariana Grande forvandlede Grammy-scenen til en pink lingeri-fest med ’Thank U, Next’-medley

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da årets Grammy Awards i nat blev fordelt, var Ariana Grande ikke at finde på vinderlisten – til trods for, at hun med fem nomineringer havde flere af slagsen end nogensinde før. Men at hun skulle gå tomhændet fra showet holdt hende heldigvis ikke fra at levere en helhjertet optræden med en medley af nogle af de største hits fra ’Thank U, Next’-albummet.

Grande lagde ud med en storslået version af ’Imagine’ med fuldt orkester, der gik over i et par linjer fra ’The Sound of Music’-sangen ’My Favourite Things’, som helt oplagt forvandledes til ’7 Rings’, der som bekendt låner fra musicalklassikeren. Her gik Grande fra fornemt setup, balkjole og lange handsker til et storstilet pyjamasparty (nå ja, minus pyjamas) på pigeværelset med veninderne badet i lutter lingeri og lyserødt lys.

Sidst, men ikke mindst, fik vi en bid af ’Thank U, Next’, der i aftenens anledning fik en lille omskrivning i linjen om hendes far og det drama, han forårsagede for hendes mor. »I’ll be thanking my dad / ’cuz he’s really awesome,« lød det.

Se alle årets Grammy Awards-vindere her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af