Billie Eilish har lavet temasangen til den nye James Bond-film

Billie Eilish har lavet temasangen til den nye James Bond-film
Billie Eilish på Tinderbox. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

I weekenden florerede rygterne, tidligere i dag teasede Billie Eilish det, og nu er nyheden så blevet bekræftet: Eilish har fået æren af at stå for temasangen til den kommende James Bond-film ‘No Time to Die’.

Billie Eilish har skrevet sangen sammen med storebror Finneas, og hun er den yngste kunstner i historien til at synge en James Bond-temasang. Det vides endnu ikke, hvad sangen hedder, eller hvornår den udkommer.

»James Bond er den sejeste filmfranchise, der nogensinde har eksisteret. Jeg er stadig i chok«, udtaler Eilish i en pressemeddelelse.

Instruktør Cary Joji Fukunaga siger følgende i samme pressemeddelelse: »Det er de færreste, der får lov til at indspille et Bond-tema. Jeg er kæmpefan af Billie og Finneas. Deres kreative integritet og talent er enestående, og jeg kan ikke vente på, at publikum skal høre, hvad de har lavet – et friskt nyt perspektiv«.

‘No Time to Die’ får premiere 2. april.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af