Vi håber inderligt, at James Bond-rygterne om Billie Eilish er sande

Vi håber inderligt, at James Bond-rygterne om Billie Eilish er sande
Billie Eilish. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Den nye James Bond-film ‘No Time to Die’ får dansk premiere 2. april, men det er endnu ikke afsløret, hvem der skal synge titelsangen. Kunne det være Billie Eilish? Det går rygterne på, og nu har den unge popstjerne selv teaset for sin 007-involvering på Instagram.

Rygterne startede i weekenden, da den respekterede James Bond-blog MI6-HQ skrev, at de havde fået eksklusivt nys om, at Billie Eilish skulle synge titelmelodien til den kommende film.

Så langt så godt, men nu har Eilish altså selve teaset nyheden: I sin Instagram-story har hun postet billeder af otte forskellige kvinder, som i tidens løb har spillet over for agent 007 – blandt andet Halle Berry (‘Die Another Day’) og Olga Kurylenko (‘Quantum of Solace’).

Betyder det, at den 18-årige sanger bekræfter James Bond-sangen? Eller tager hun bare pis på rygterne? Det vil tiden vise. Men hold nu op, hvor ville det være sejt, hvis det var sandt.

For nylig blev Hans Zimmer hentet ind til at lave soundtracket til ‘No Time to Die’, da instruktør Cary Fukunaga valgte at stoppe samarbejdet med komponist Dan Romer.

De seneste to James Bond-sange er blevet sunget af Adele og Sam Smith.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af