Britiske rocktalenter udsender bizart Ed Sheeran-disstrack: »Your music is doo doo«

Britiske rocktalenter udsender bizart Ed Sheeran-disstrack: »Your music is doo doo«
Black Midi. (Foto: Dan Kendall)

Ed Sheeran har flere gange flirtet med hiphop, men det er alligevel rimelig uventet, at han får sendt et nådesløst disstrack lige i smasken. Og så endda med det britiske rockband Black Midi som afsender.

Black Midi fik et fortjent gennembrud i 2019, hvor de på ryggen af debutalbummet ‘Schragenheim’ blandt andet spillede på Roskilde Festival og var nomineret til den britiske Mercury Prize.

Nu har de så brugt deres megafon til at udsende det ret bizarre disstrack ‘ded sheeran (ed sheeran send) part 1’.

Ifølge NME (via DYI Magazine) blev nummeret først uploadet på Black Midis Soundcloud, hvorfra det dog blev fjernet relativt hurtigt, men det har siden fundet vej til Youtube.

Og selve sangen? Rent musikalsk er det rimelig kaotisk, men det var nu at forvente fra det progressive rockband. Det er på tekstsiden, de overrasker.

»Ed Sheeran sucks / you sell-out ginger prick / your music is doo doo / believe me man we don’t need you«, lyder det et stykke inde i sangen, som fortsætter: »Hahaha my name’s Ed Sheeran / look at me in my jeans and white t-shirt with my acoustic guitar plugged into my loop pedal / oh my god you greedy piece of shit man! / fuck you man«.

Ja okay så…

Det vides ikke helt, hvorfor Black Midi pludselig går efter Sheeran, men snakken går på, at det har noget at gøre med den store beef, der i øjeblikket foregår i England mellem Wiley og Stormzy. De to rappere har sendt flere disstracks modstanderens vej, og her har Stormzys samarbejde med Ed Sheeran blandt andet spillet en rolle.

»You never cared about grime, you just used it / worse than Ed with your watered-down music«, lød det fra Wiley på ‘Eediyat Skengman (Stormzy Send)’.

Betyder det her så, at Black Midi holder med Wiley? Skulle sangen slet ikke have været ude? Eller hader bandet bare virkelig Ed Sheeran? Sandheden er derude… Et eller andet sted.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af