Coachella afslører vildt lineup til årets festival – Frank Ocean, Rage Against the Machine og mange flere

Coachella afslører vildt lineup til årets festival – Frank Ocean, Rage Against the Machine og mange flere
Frank Ocean. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Coachella ligger ikke samtidig med de danske sommerfestivaler, men den amerikanske festival giver altid et godt indblik i, hvilke kunstnere, der er på turné, og hvem der rent faktisk spiller festivaler.

Vanen tro har Coachella her i start-januar offentliggjort hele årets lineup, som bliver foldet ud over to weekender i april – den 10.-12. og 17.-19.

Årets tre hovednavne er Frank Ocean, Rage Againts the Machine og Travis Scott. Sidstnævnte spillede sidste år på Roskilde Festival, men at Rage og Frank spiller festivaler er noget, der burde resultere i svedige håndflader til musikfans verden over.

Coachella er dog meget mere end bare sine hovednavne, og plakaten er spækket med stærke navne som Lana Del Rey, Lil Uzi Vert, FKA Twigs, Thom Yorke, Denzel Curry, 21 Savage, Disclosure, DaBaby, Run the Jewels og Brockhampton. Og ja, så kigger den legendariske filmkomponist Danny Elfman også forbi.

Den førte weekend af Coachella er udsolgt, mens forsalget til weekend to starter 6. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af