Rørt Mac Miller-producer Jon Brion åbner op: »Jeg havde fremtidsplaner, der involverede ham«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I et nyt interview med Apple Musics Zane Lowe fortæller produceren Jon Brion om Mac Millers nye album ‘Circles’, som han har produceret og færdiggjort efter rapperens død. Interviewet trækker i den grad vand, når Jon Brion deler sine tanker om Mac Miller:

»Jeg havde fremtidsplaner, der involverede ham. Jeg havde lagt en bunke instrumenter til side, som jeg ville give til ham. Jeg var mere begejstret for ham, end jeg havde været i lang tid«.

De planer for fremtiden har Brion senere uddybet i et interview med The New York Times, hvor han forklarer, at ‘Circles’ var det andet album i en trilogi, som Mac Miller havde planlagt: »Jeg tror, det tredje album ville have været et rendyrket hiphopalbum. Jeg tror, han ville fortælle folk: ‘Jeg elsker stadig det er, og det er stadig noget, jeg gør.’«.

Brions samarbejde med sangeren går tilbage til 2018-albummet ‘Swimming’, hvor han var med til at producere syv sange. Han forklarer, at Mac Miller ikke havde nogen overordnet plan med sangene til ‘Circles’, men foretrak at sangene blot var løst forbundet. Jon Brion fortæller, at han var mere end beæret over familiens ønske om, at han skulle lægge sidste hånd på det posthume album.

De havde lavet otte-ni sange færdige for Millers død, så produceren måtte lytte Mac Millers computer igennem for at finde materiale til albummet. Der fandt han mere sangbaserede numre, han aldrig havde hørt før, heriblandt ‘I Can See’:

»Det er godt, uanset hvilken standard eller genre, du har. Det er et menneske, der udtrykker sig selv godt – jeg elsker nummeret. Men så vendte det tilbage til at være tortur, fordi det mindede mig om, hvad han var i stand til at udrette«.

Jon Brion har tidligere produceret for blandt andre Kanye West, Fiona Apple og Sky Ferreira og komponeret scores til film som ‘Lady Bird’ og ‘Magnolia’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af