Se Beyoncés rørende hyldestoptræden til Kobe Bryants mindehøjtidelighed

I går blev den offentlige mindehøjtidelighed for basketballstjernen Kobe Bryant og hans datter Gianna afholdt i Staples Center i Los Angeles. Til arrangementet fortalte en række prominente navne om deres forhold til Kobe Bryant – blandt andre hans kone Vanessa og Michael Jordan.

Beyoncé optrådte også til højtideligheden, hvor hun spillede sangene ‘XO’ og ‘Halo’. Specielt førstnævnte havde ekstra stor betydning for Beyoncé og Kobe: »Jeg er her, fordi jeg elsker Kobe, og det her var en af hans yndlingssange«, fortalte Beyoncé.

Siden Kobe Bryants tragiske dødsfald i en helikopterulykke har utallige hyldet den afdøde basketballlegende. I musikkens verden har Kanye West og Chance the Rapper for eksempel dedikeret en Sunday Service til Bryant, mens Dr. Dre delte en hyldestvideo under den årlige Allstar-kamp.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af