Se Billie Eilishs talentfulde bror Finneas give en stærk optræden hos Jimmy Fallon

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er efterhånden ikke længere nogen hemmelighed, at en en del af Billie Eilishs enorme succes skal tilskrives hendes enormt talentfulde bror, Finneas O’Connell, der fungerer som fast samarbejdspartner og producer. Samarbejdet med søsteren sikrede ham blandt andet en Grammy for årets producer, men han nyder dog også stor succes under sit eget kunstnernavn Finneas.

På det seneste er Finneas begyndt at arbejde med andre kunstnere som Selena Gomez, Camila Cabello og Tove Lo på hendes nye dobbeltsingle. Nu har han såværet på besøg i Jimmy Fallons talkshow, hvor han gav en fabelagtig optræden af ‘Let’s Fall in Love for the Night’ fra sin egen ep ‘Blood Harmony’.

I talkshowinterviewet fortæller han ydmygt om eventyret med sin søster, og forklarer, hvordan han havde det den morgen, han vågnede op og så, at ‘Ocean Eyes’ var blevet hørt 1.000 gange på SoundCloud:

»Jeg har ondt af folk, der vågner op til ti millioner visninger, fordi det går så hurtigt, at man ikke når at sætte pris på 1.000 visninger. Et tusind er et ton. Hvis der var tusind mennesker i dit hus, ville du være sådan: ‘Vil I være søde at gå?’«.

Senere afslører han, hvordan han inkorporerer små lyde i sine produktioner, som han og Billie optager i deres hverdag. For eksempel består hi-hatten i ‘bad guy’ i virkeligheden af lyden af en australsk fodgængerovergang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af