Se Stormzys storslåede show til Brit Awards – med gospelkor, grimefest og gæster i silende regn

Se Stormzys storslåede show til Brit Awards – med gospelkor, grimefest og gæster i silende regn
Foto: Gareth Cattermole/Getty Images

Skulle du af uransaglige årsager stadig tvivle på, hvorvidt Stormzy skulle være klar til at spille hele Royal Arena op i morgen aften – selv efter vores artikel om, hvor overlegen en performer, han er – må denne video definitivt overvinde den sidste tvivler.

Da Stormzy i tirsdags indtog scenen til årets Brit Awards-show, leverede han nemlig et 10 minutter langt ’Heavy is the Head’-medley, der om noget understregede britens live-format og kunstneriske spændvidde – lige fra ’Do Better’ flankeret af et stort gospelkor over en benhård grimefest under ’Wiley Flow’ til en storslået finale i silende regnvejr til ’Rainfall’.

Undervejs fik Stormzy ligeledes selslab af Burna Boy til ’Own It’ samt Tiana Major9, der gav ’Rainfall’s Mary Mary-sample af 90’er-hittet ’Shackles (Praise You)’ et ekstra skud energi.

Aftenens awardshow bød desuden på en sejr til Stormzy, der blev årets mandlige solokunstner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af