Stormzy kan slet ikke være i sig selv, da han møder Billie Eilish backstage – se video

Stormzy kan slet ikke være i sig selv, da han møder Billie Eilish backstage – se video
Stormzy til Brit Awards. (Foto: Joe Maher/Getty Images for Bauer Media)

Ikke engang Stormzy kan lade være med at elske Billie Eilish. Det er helt tydeligt i et backstageklip fra tirsdagens Brit Awards, hvor rapperen nærmest ikke kan være i sig selv af begejstring over at møde popstjernen fra USA.

»You’re the fucking greatest«, udbryder Big Michael, hvorefter han nynner Billie Eilish-sangen ‘Everything I Wanted’ og fortæller, at han altid går ind og læser teksterne, når hun udgiver en ny sang. »You’re too hard!«, udbryder Stormzy til slut.

Billie Eilishs reaktion er en smule overvældet – »I’m gonna cry« – og da Stormzy så stormer videre, kigger hun sig omkring og siger: »What the hell?«

Ja, what the hell, det tænkte vi også – men det er da skønt, at selv store stjerner kan være fans af andre artister.

Den gode stemning skyldtes måske også, at begge kunstnere vandt priser til Brit Awards: Stormzy for bedste mandlige soloartist og Billie Eilish for bedste internationale kvindelige soloartist, hvor hun blev synligt rørt under sin takketale. Stormzy gav desuden en overdådig optræden, der blandt andet inkluderede et gospelkor.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af