Suspekts sang med Tessa er lige så beskidt, som vi forventede: »Hold nu kæft, lad mig se din pik!«

Suspekts sang med Tessa er lige så beskidt, som vi forventede: »Hold nu kæft, lad mig se din pik!«
Tessa. (Foto: Emil Vinther/Soundvenue)

For en måneds tid siden opfordrede Tessa Danmarks mandlige rappere til at lave en sang med hende, og nu er der altså endelig nogen, der har taget udfordringen op.

Suspekt har nemlig netop udgivet deres syvende album ‘Sindssyge ting’, hvor ingen ringere end Tessa dukker på udgivelsens tredje sang, ‘Vil du med…’. Og dét nummer er lige så sexdryppende, som man kunne forestille sig, når gruppen bag ‘Kinky fætter’ og ‘Gonzo’ møder den unge rapper, der måske i allerhøjest grad har taget arven fra Suspekts sexsnak til sig.

Men hold nu ferie, det er nu alligevel en ualmindeligt beskidt sang, Albertslund-trioen og den fremadstormende rapper fra Hundige har skruet sammen. Omkvædet er helt enkelt sætningen »vil du med ud og se min pik?«, og også i versene bliver der i dén grad kneppet igennem over Rune Rasks næsten Drake-agtige trope-beat.

Altså, vi ved slet ikke, hvad vi skal sige, så her kommer tre af de groveste linjer:

Orgi-E: »Hun siger som en missekat / spiser af min tissemand, har slikket den så meget, jeg spørger ‘hvordan kan den blive så grim?’«

Bai-D: »Jeg er livsnyder / se hvordan min pik den skyder!«

Tessa: »Han spurgte om det gjorde ondt / jeg sagde ‘hvad?’ / han sagde ‘da du faldt ned fra himlen’ / så jeg flækkede ham en flad / hold nu kæft, lad mig se din pik!«

Grove løjer, med andre ord, men det lyder samtidig også bare som en sang, hvor alle medvirkende har haft det sjovt med at overgå hinanden med slibrig sexsnak.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af