Tessa har et spørgsmål til de danske rappere: Hvem tør have hende som feature?

Tessa har et spørgsmål til de danske rappere: Hvem tør have hende som feature?
Tessa. (Foto: Emil Vinther/Soundvenue)

Tessa har netop skudt 2020 i gang med at være gæst i årets første afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Her taler rapperen om, hvordan det har været at slå igennem på så kort tid, og hvordan hun håndterer de mange, tit ekstreme reaktioner, der har været på hendes succes. Til sidst giver hun endda en liveversion af singlen ‘Sjakalina’.

Men mod slutningen af Standard-afsnittet, da værterne Kristian Karl og Mads Viktor spørger hende om planerne for 2020, afslører hun et lidt uventet ønske: Tessa kunne godt tænke sig endelig at få lavet en feature hos en anden dansk rapper.

»Jeg håber på at lave nogle sindssyge features i 2020. Det ville klart være et mål«, siger rapperen blandt andet i podcasten. »Jeg kunne godt tænke mig at lave nogle features med nogle rappere, som jeg har set op til i mange år«.

Derefter siger værterne, at de godt gad at se, hvem der tør invitere Tessa med på en sang, hvorefter hun griner og svarer: »Respekt for ham der gør det!«

Så er spørgsmålet jo bare, hvem den heldige (eller uheldige!) bliver? Vi venter spændt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af