The Weeknd afslører dato og cover til sit nye album – hør titelsangen ‘After Hours’

The Weeknd afslører dato og cover til sit nye album – hør titelsangen ‘After Hours’
The Weeknd.

Hvorfor komme med én god nyhed, når man kan komme med tre? Det kan være, det er dén tankegang, The Weeknd har fulgt, for den canadiske superstjerne har netop annonceret datoen (20. marts) samt coveret for sit næste album – og delt titelsangen ‘After Hours’.

Rent visuelt sker der en del. For samtidig med, at Abel Tesfaye jo har skiftet stil til et nærmest Hunter S. Thompson-agtigt look med moustache og afro, og udgivet en psykedelisk musikvideo for ‘Heartless’ samt en ret syret teaser-video for albummet, viser coveret ham i fuld Dracula-mode med blod rundt om munden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

View this post on Instagram

 

Album Cover (New Track Tonight)

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Lydbilledet er dog mere velkendt. ‘After Hours’ er en seks minutter lang odyssé gennnem natten, der forener det dystre med det dragende – ligesom vi kan lide det hos The Weeknd.

Den nye single er tredje udspil fra albummet ‘After Hours’ efter sidste års ‘Blinding Lights’ og ‘Heartless’ – førstnævnte sang stadig ligger tæt på toppen af Spotify-charten både i Danmark og globalt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af