Vi har ingen idé om, hvad der foregår i Lady Gagas syrede nye sci-fi-musikvideo

Vi bliver ikke engang overraskede længere, når Lady Gaga laver noget som ‘Stupid Love’-musikvideoen. For hvad kunne være mere Gaga-esque end at iscenesætte en ekstremt farvestrålende fællesdans på en fremmed planet, mens hun synger sætninger som »I want your stupid love«?

Lady Gaga går med andre ord fuld Lady Gaga i videoen til sin nye single, der både inkluderer lyserødt hår, robot-outfits, en slåskamp og superkræfter. Det er klassisk Gaga-weirdness – denne gang udført i det ydre rum!

Selve sangen fortsætter derimod den 80’er-pop-revival, der suser gennem popmusikken for tiden, mens produktionen også stedvis lyder som Robyns ‘Dancing On My Own’, hvis dén sang havde en motor, der ikke rigtig kunne starte.

Til sidst kommer teksten ‘Chromatica’ frem på skærmen, hvilket mange tror er titlen på Lady Gagas kommende album. Og hvis dét album lyder bare lidt som ‘Stupid Love’, så er der tale om en tilbagevenden til den gamle Lady Gaga, efter hun eksperimenterede med country på ‘Joanne’ fra 2016.

Det er samtidig også Lady Gagas første single siden ‘A Star Is Born’, men ‘Stupid Love’ har virkelig ikke meget til fælles med hittet ‘Shallow’ fra dén film.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af