2020’s hidtil største hit har fået en dyr musikvideo – se Roddy Ricch i ‘The Box’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Roddy Ricch slog for alvor igennem med debutalbummet ‘Please Excuse Me For Being Antisocial’, som han udgav i december sidste år. Her kunne man finde mosterhittet ‘The Box’, der nu har ligget nummer et på Billboard-listen i syv uger og i skrivende stund indtager andenpladsen på den internationale Spotify-liste.

Nu har singlen fået en musikvideo, og Compton-rapperen har fået lov til at bruge det helt store budget til en vanvittig billedside, som han selv har instrueret.

En-til-en bliver Roddy Ricchs metaforer visualiseret – lige fra at være nede i the mud til at blive udstillet på et museum i en ‘box’. Og så er der basketscenen, hvor rapperen gør alvor ud af linjen: » I done put my whole arm in the rim, Vince Carter«.

Musikvideoen burde sørge for, at ‘The Box’ har et par uger mere i sig på toppen af Billboard-listen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af